FinansWatch

PFA-ejer vil have Polacks rolle i skattelysag undersøgt

Ifølge Økonomisk Ugebrev vil HK Privat have undersøgt PFA-direktør Allan Polacks rolle i sag om skattely. Før han kom til PFA, var han mangeårigt bestyrelsesmedlem af Nordea-selskab, som oprettede adskillige skattelyselskaber.

PFA's direktør, Allan Polack | Foto: PFA presseafdeling

En af PFA's ejere HK Privat kræver, at det bliver undersøgt, hvilken rolle PFA's direktør, Allan Polack, har haft i forbindelse med konstruktioner af skattelyselskaber i sin tid som direktør i Nordea. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

Allan Polack sad i bestyrelsen i det Nordea-selskab, som kom under kritik for at have oprettet skattelyselskaber til velhavende danskere. Polack forlod dog sin post, før sagerne om skattely blev offentligt kendt.

”Vi er kede af, at PFA via dets direktør bliver forbundet med skattely i stor skala. Vi ser derfor frem til, at PFA-bestyrelsen finder ud af, hvad der er op og ned på denne sag. Derefter må vi så forholde os til, hvad PFA's bestyrelse kommer frem til,” siger sektorformand Simon Tøgern fra HK Privat til Økonomisk Ugebrev.

Torben Dalby Larsen, bestyrelsesformand i PFA, afviser at igangsætte en undersøgelse. Han siger, at hvad, der er foregået før, at Allan Polack kom til PFA, er en sag mellem Nordea og Allan Polack.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs