FinansWatch

Pensionsmægler udvider målgruppen til pensionsdepoter på mindre end halv million kroner

Det bliver ikke til noget indtog på firmapensionsmarkedet. Til gengæld sænker pensionsmægleren APC på ny grænsen for, hvor små kunder selskabet gerne vil have fat i.

Stifter og topchef i APC, Peter Lindblad. | Foto: PR/APC

Det danske pensionsmæglerhus APC ville oprindeligt søge kunder med over 1 mio. kr. i pensionsdepot, men siden sænkede firmaet ambitionen til depoter på over en halv mio. kr. Nu er en efterårsoffensiv på vej, hvor firmaet er villig til at søge kunder med under 500.000 kr. i pensionsdepot, fremgår det af Insidebusiness.

"Det er det, som står allerøverst i vores strategiske planlægning lige nu. Jeg forventer, at det er noget, vi går i gang med til efteråret," siger APC's stifter og topchef, Peter Lindblad, der har øget antallet af kunder fra 11.500 ved udgangen af 2018 til i dag 14.000.

Coronakrisen har fået APC, der er 49,9 procent ejet af svenske Södeberg & partners, til at udsætte en længe ventet offensiv på firmapensionsmarkedet, og firmaet søger nu private pensionskunder i hele landet, fremgår det af mediet.

Ny investor skal hjælpe APC med at gabe over større marked

Svensk mæglerkonkurrent køber sig ind i APC

Pensionsmægler udvider direktionen med Skandia-direktør 

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs