FinansWatch

Flytning af pensionskasse sender direktør på jagt efter nyt job

Fordi administrationen af pensionskassen ISP er blevet rykket til Sampension, mister direktør sin stilling. Efter sommerferie står den på jobjagt.

Fra venstre: Karin Elbæk Nielsen, nu forhenværende direktør i ISP, Lars Bytoft, formand for ISP, og Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension, da de underskrev administrationsaftalen mellem ISP og Sampension | Foto: ISP Sampension/PR

Sidste år "stjal" Sampension administrationen af Pensionskassen for teknikum og diplomingeniører (ISP) fra AP Pension, der i en årrække havde stået for opgaven. Det skete efter et udbud fra pensionskassen med knap 13.000 medlemmer og 17 mia. kr. under forvaltning.

Per 1. juli er adminstrationen så officielt overgået til Sampension, og det betyder samtidig et farvel til Karin Elbæk Nielsen som direktør for ISP. Hun har således stået i spidsen for pensionskassen, siden AP Pension, som hun kom fra, begyndte at administrere ISP.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs