FinansWatch

Danica lægger stemmer til forslag om diversitet hos flere amerikanske selskaber

Forslag fra en ESG-organisation på en række selskabers generalforsamlinger om diversitet og inklusion er vedtaget med bl.a. stemmer fra Danica. En af del af baggrunden er en forhåbning om højere afkast hos det danske pensionsselskab.

American Express er et af de selskaber, hvor Danica på en generalforsamling har stemt for forslag om diversitet og inklusion. | Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

En række udenlandske selskaber, som Danica ejer aktier i, skal gøre en større indsats for at fremme diversitet og inklusion. Det er resultatet af, at en række aktionærer – herunder Danica – har vedtaget forslag på området til selskabernes generalforsamlinger.

På generalforsamlingerne hos betalingsselskabet American Express og Union Pacific Corporation, der beskæftiger sig med jernbanedrift, blev der vedtaget forslag om forbedret rapportering af arbejdet med diversitet og inklusion. Forslagene blev vedtaget uden bestyrelsens opbakning. Hos it-selskaberne IBM og Paycom blev lignende forslag vedtaget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs