FinansWatch

ATP Ejendomme finder ny finansdirektør – forgænger nåede aldrig at tiltræde

Vibeke Bak Solok træder fra midten af indeværende måned til som ny finansdirektør hos ATP Ejendomme, efter at pensionsinvestoren tilbage i marts ellers havde annonceret et andet navn på ledelsesposten.

Vibeke Bak Solok skal varetage det ledelsesmæssige ansvar for de økonomiske, regnskabs- og IT-mæssige områder hos ATP Ejendomme. | Foto: PR

Egentlig var det planen, at Maiken Moltke Olesen skulle være tiltrådt som ny finansdirektør hos ATP Ejendomme i juni, men nu bliver det i stedet Vibeke Bak Solok, der fra 14. september skal indtage posten som CFO hos en af landets største ejendomsinvestorer. Det skriver ATP Ejendomme på sin hjemmeside.

"Med Vibeke ombord får vi en erfaren samt strategisk og visionær stærk CFO, som bliver en central aktør i den videre transformation og udvikling af ATP Ejendomme," lyder det fra adm. direktør Martin Vang Hansen i meddelelsen.

"Samtidig ønsker vi med Vibeke at skabe øget gennemsigtighed og effektivitet på tværs af forretningen gennem teknologi og dataudnyttelse."

Vibeke Bak Solok har tidligere arbejdet som driftsdirektør inden for group risk management og som regnskabsdirektør hos Danske Bank.

"ATP Koncernen gør en forskel for mange. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling af ATP Ejendomme og en af landets mest markante ejendomsporteføljer," siger Vibeke Bak Solok.

"Den kommende tid byder uden tvivl på mange spændende faglige udfordringer, og jeg ser meget frem til at blive en del af branchen og en virksomhed, hvor både ambitioner og udvikling er i højsædet."

Af et netop offentliggjort halvårsregnskab fra ATP fremgår det, at fast ejendom ud af et samlet afkast på 26,9 mia. kr. bidrog med 1,1 mia. kr.

En optælling foretaget af EjendomsWatch i foråret viste, at 20 chefer havde forladt ATP Ejendomme inden for en to-årig periode.

Maiken Moltke Olesen, der som nævnt indledningsvis skulle være tiltrådt som finansdirektør hos ATP Ejendomme, begyndte 1. august hos Nykredit i en tilsvarende stilling.

ATP fortsætter udsalg af Danske Bank-aktier og køber op i Nordea

ATP-direktør slår koldt vandt i blodet i nyt investeringsben

ATP runder skarpt bonushjørne 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs