FinansWatch

HSBC rammer forventningerne og forbereder sig på "hårdt brexit"

Den britiske storbank HSBC ramte stort set plet i forhold til analytikernes forventninger på bundlinjen i regnskabet for tredje kvartal.

Foto: /ritzau/AP/Remy de la Mauviniere

HSBC's ordinære resultat før skat endte i kvartalet på 5,44 mia. dollar, og det er på linje med forventningen om et resultat på 5,41 mia. dollar blandt analytikerne, viser estimater fra Bloomberg News.

Bankens indtægter overraskede positivt og landede i kvartalet på 13 mia. dollar, mens analytikerne ventede indtægter på 12,7 mia. dollar.

Særligt forretningen i Asien er i fremgang, og samtidig begynder en større omstrukturering at bære frugt, mens bankens operationer i Brasilien har påvirket indtjeningen negativt, fremgår det af regnskabet.

På en efterfølgende telekonference udtalte HSBC's finansdirektør, Iain Mackay, at banken forbereder sig på et "ret hårdt brexit."

Ifølge Bloomberg News vurderede finansdirektøren, at det vil koste mellem 200 mio. dollar og 300 mio. dollar.

Mandag formiddag falder HSBC-aktien 0,9 pct. til 741,30 pence på børsen i London.

Forsiden lige nu

Kapitalfonde kan komme i klemme i "hot" marked

Tre ud af fem kapitalfondshandler bliver til noget. Kapitalfondschef frygter, at flere kapitalfonde kan komme i klemme som et resultat af aktieuro og højere renter. Det skriver AMWatch i nyt nyhedsbrev om Venture og Kapitalfonde.

Advokatfirma opruster med M&A-folk fra konkurrent

For anden gang i år har advokatfirmaet Lundgrens hentet en klynge af advokater fra en anden virksomhed. Denne gang drejer det sig om tre advokater inden for køb og salg af virksomheder. Ledende partner, Thomas Stampe, håber på yderligere oprustning.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere