FinansWatch

Analytiker: Nets behøver ikke frygte Mobilepay

Selvom Nets' mobile dankort og Danske Banks betalingsløsning Mobilepay kæmper om blive danskernes foretrukne, så forudser storbanken UBS, at det ikke får den store betydning i det lange løb for Nets.

Nets behøver ikke frygte, at kampen mellem Nets' mobile dankort og Danske Banks Mobilepay, kommer til at tippe ud til Danske Banks fordel. Det vurderer analytikere fra den schweiziske storbank UBS.

Det skriver Børsen.

Analytikerne David Mulholland, Michael Briest og Francois-Xavier Bouvignies fra UBS vurderer, at en eventuel effekt af, som Mobilepay måtte have på det mobile dankorts vej ind på markedet vil være begrænset, skriver trioen i en kommentar til Børsen.

Banken vurderer samtidig, at det er for tidligt at gætte på, hvad de mange rygter om et eventuelt Nets-opkøb munder ud i.

"Selskabet (Nets, red.) har bekræftet, at der er en diskussikon i gang, men det lader stadig til at være på et meget tidligt stadie. Der er ikke kommet noget officielt bud, og det er ikke sikkert, om der kommer et," skriver UBS-analytikerne.

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere