FinansWatch

Finansforbundet jubler over ny bank

Det er på tide at se frem og at satse for den finansielle sektor, vurderer Finansforbundet efter Maj Invest lancerer ny nichebank.

Fagforeningen Finansforbundet hilser Maj Invests nye bank Maj Bank velkommen og ser det ikke bare som mulighed for, at der skabes nye jobs i den finansielle sektor, men som et tegn på, at krisen er ved at være forbi.

”Det er meget positivt og et signal om, at de traditionelle banker bør se fremad nu og begynde at investere i stedet for alene at have fokus på omkostningerne,” siger næstformand i Finansforbundet, Michael Budolfsen.

Finanssektoren har holdt voldsomt for under og efter udbruddet af finanskrisen, hvor striber af banker er lagt sammen og mange er blever sendt ud i arbejdsløshed. Derfor er nye initiativer vigtige for sektoren og for fagforbundet. Michael Budolfsen understreger, at selvom Maj Bank er en lille bank, er signalet ikke til at tage fejl af.

”De ser muligheder for ny forretning og vækst og det er meget positivt. Og bankens bagland har god tid til at bygge dette op,” siger han.

Finansforbundet organiserer det ansatte i den finansielle sektor og har over 51.000 medlemmer samt står i såidsen for omkring 2100 tillidsmænd i sektoren. Begge tal er fra 2014.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere