FinansWatch

Nyt indlånsprodukt med begrænset binding spås stor succes

Den spanske bank Santander har lanceret et indlånsprodukt med en bindingsperiode på 31 dage. Produktet spås en stor fremtid på det danske marked.

Spanske Groupo Santander, der i Danmark har drevet Santander Consumer Bank siden 2007, tilbyder bankkunder et nyt indlånsprodukt, der mod en binding af indskud på 31 dage giver en årlig rente på 1,25 pct. Det skriver Berlingske Business.

Produktet, Højrente Plus, spås en stor fremtid, og vil sandsynligvis blive kopieret af andre banker i Danmark, vurderer direktør John Norden fra Mybanker.

"Det vil de, fordi det her vil være et voldsomt interessant produkt for mange. Jeg ved, at nogle mindre banker er på vej med det, men jeg tror kun, det er et spørgsmål om tid, før de store banker kommer med noget lignende, fordi det for mig at se er et rigtigt godt produkt for bankerne også. Det, der de facto vil ske, er jo, at pengene vil stå der længe, men det er et billigere produkt end indlån med ét års binding," siger John Norden til Berlingske Business.

Han påpeger også, at produktet vil være attraktivt for bankerne, fordi indlån med binding vægter højere i de nye likviditetskrav under CRD IV-kapitaldækningsreglerne.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs