FinansWatch

Danske-direktør sælger aktier for 2,1 mio. kr.

Glenn Söderholm, der er chef for Corporates & Institutions hos Danske Bank, har solgt aktier i banken for godt 2,1 mio. kr. i løbet af tirsdagens handel.

Det fremgår af en insidermeddelelse fra Danske Bank tirsdag eftermiddag.

I alt har bankdirektøren afhændet 12.950 aktier i Danske Bank, og papirerne er gennemsnitligt solgt til 163,44 kr. stykket. Til sammenligning koster en Danske Bank-aktie 163,20 kr. tirsdag eftermiddag efter et fald på 0,4 pct.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs