FinansWatch

Analytiker: Priskrig og manglende handel svækker Danske Bank

Handelsbankens analytiker Mads Thinggaard har sænket sin anbefaling på Danske Bank på grund af truende priskrig og manglende handelsindtægter.

Indtægterne fra handelsafdelingen svigter og en mangel på gode og sikre udlånsmuligheder kan sparke en uvelkommen priskrig igang. Derfor har handelsbankens aktieanalytiker Mads Thinggaard sænket sin anbefaling af Danske Bank til "reducér" fra "akkumulér" ovenpå et stærkt kursridt for Danske Bank aktien i år.

"Der er en kamp mellem Nykredit og Totalkredit på den ene side, og Jyske og BRF på den anden, og samtidig har Nykredit blæst til angreb på Danske og Nordea, og hvis det får lov til at udvikle sig, og priserne får lov til at falde, så kan det ramme Danske Banks indtægter ret kraftigt," siger mads Thinggaard til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs