FinansWatch

Vestjysk Bank taber stort på tvangssalg af butikscenter

Tirsdag blev Benløse Centret solgt på tvangsauktion for 4,1 millioner kroner, oplyser Retten i Roskilde ifølge Dagbladet Ringsted.

Da det gik højest på ejendomsmarkedet, blev centret handlet for 37 millioner kroner, og resultatet af tvangsauktionen kommer til at koste panthaverne dyrt.

BRFkredit står til at tabe over 12 millioner kroner og Vestjysk Bank - med kurators ord - "væsentligt mere" end 25 millioner kroner, skriver Dagbladet Ringsted.

Centret blev købt af Frederiksværk-firmaet Estate Invest A/S, der har en stor portefølje af boliger og erhvervsejendomme over hele landet.

"Når vi går ind i sådan et projekt med en dårlig historie, så er det naturligvis fordi, vi kan se flere indgangsvinkler til, at centret igen kan komme til sin ret," siger direktør Peter Nielsen i en pressemeddelelse.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs