FinansWatch

Handelsbanken udnævner ny dansk direktør

Handelsbanken har udnævnt Lars Moesgaard til ny CEO i Danmark. Han afløser Frank Vang Jensen der i april blev udnævnt til direktør i Handelsbanken Sverige.

Handelsbanken har hentet en ny direktør for den danske forretning internt i organisationen.

Det dreje sig om Lars Moesgaard der 18. juli afløser Frank Vang Jensen som direktør for Handelsbanken Danmark.

"Lars Moesgaard er 46 år og har arbejdet i Handelsbanken siden 2001, blandt andet som direktør for Handelsbanken København City og direktør for Handelsbanken Ballerup. I de seneste knap 6 år har Lars Moesgaard været en del af ledelsen i Handelsbanken Danmark med ansvaret for bankens filialer i Storkøbenhavn," skriver Handelsbanken i en kort meddelelse om udnævnelsen.

Frank Vang Jensen tiltræder samtidig stillingen som adm. direktør for Handelsbanken Sverige efter at have haft jobbet som direktør i Danmark i syv år.

Frank Vang-Jensen avancerer i Handelsbanken

Handelsbanken lidt tættere på de store

 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs