FinansWatch

Internationalt: Nu rykker Kinas børsnoteringer

Efter længere tids stilstand er de kinesiske myndigheder begyndt at godkende børsnoteringer, og obligationsmarkedet står til at have leveret et rekorddårligt afkast for 2013. Her er det internationale overblik.

Foto: Colourbox

Nu rykker Kinas børsnoteringer

Gennem længere tid har de kinesiske myndigheder ikke godkendt nogen selskaber til børsnotering, men efter nye regler er blevet indført, er der nu kommet gang i aktiviteterne igen. Det statslige nyhedsmedia China Daily skriver, at omtrent 50 selskaber forventes at komme på børsen i januar alene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs