Danske Banks chef for Better Bank-transformering skifter til ATP

Maiken Moltke Olesen siger farvel til Danske Bank den 1. juni, hvor hun skifter til ATP.
Martin Vang Hansen er adm. direktør i ATP Ejendomme og har netop hentet en ny CFO. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier
Martin Vang Hansen er adm. direktør i ATP Ejendomme og har netop hentet en ny CFO. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier
Ritzau Finans

Den ansvarlige for "Better Bank"-transformationen hos Danske Bank, Maiken Moltke Olesen, skifter med virkning fra 1. juni til ATP Ejendomme, hvor hun får titel af finansdirektør, CFO.

Ifølge Maiken Moltke Olesens Linkedin-profil har hun været mere end end 15 år hos Danske Bank, hvor hun de seneste 15 måneder har haft titel af Senior Vice President med ansvar for Better Bank-transformeringen.

Hos ATP kommer Maiken Moltke Olesen til at varetage ansvaret for selskabets Business Support-funktioner, og hun bliver en del af direktionen, fremgår det på ATP Ejendommes Linkedin-side.

"Maiken er en stærk kapacitet, og hun kommer til at bidrage betydeligt til vores udvikling af økonomiområdet og den langsigtede transformation af forretningen. Samtidig ønsker vi med Maiken at styrke vores fokus på digitalisering og på brugen af data," siger adm. direktør i ATP Ejendomme Martin Vang Hansen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også