FinansWatch

Morgan Stanley leverer bedre end ventet: Aktien stiger i formarkedet

Den amerikanske investeringsbank kom bedre gennem fjerde kvartal, end analytikerne havde ventet.

Foto: Lucas Jackson/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske investeringsbank Morgan Stanley er kommet godt igennem fjerde kvartal, hvor både indtægter og indtjening overrasker positivt.

På den negative side er udgifterne på et højere niveau end ventet.

Aktien indikeres 1,8 pct. højere i det amerikanske formarked.

Indtægterne er i fjerde kvartal steget med 26 pct. til 13,64 mia. dollar, hvilket er betydeligt over analytikerprognosen på 11,54 mia. dollar.

Indtægterne fra handel med aktier steg 30 pct. til 2,50 mia. dollar, hvilket også er over analytikernes forventning på 2,15 mia. dollar, mens indtægterne fra handel med obligationer, valuta og råvarer steg 31 pct. til 1,66 mia. dollar sammenlignet med analytikerkonsensus på 1,51 mia. dollar.

Udgifterne er også steget mere end ventet. Udgifterne til lønninger steg med 4,2 pct. til 5,45 mia. dollar sammenlignet med analytikerprognosen på 5,08 mia. dollar, mens udgifter ud over lønninger steg med 30 pct. til 3,76 mia. dollar mod ventet 3,26 mia. dollar.

Den justerede indtjening per aktie er steget til 1,92 dollar fra 1,20 dollar. Her ventede analytikerne 1,29 dollar

Mere fra FinansWatch

Debat: Open insurance-revolutionen er allerede godt i gang

Open Insurance: Med Open Insurance vil vi se en bevægelse hvor de etablerede forsikringsselskaber tvinges til at udstille policeoplysninger, så tredjeparter kan bygge services ovenpå de traditionelle koncessioner. Men det er der ikke rigtig noget nyt i. Det nye er, at vi i F&P bliver tvunget ind i et mindset, hvor den digitale platform er produktet i sig selv. Det stiller krav til samspillet mellem strategi, forretning og teknologi, skriver Lars Albert Ahnfeldt Beck Thomsen, Managing Partner i Trustworks.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs