FinansWatch

Sparekasse sikrer sig gammelt fusionsnavn: "Det kan være, vi skal bruge det en dag"

Det sønderjyske pengeinstitut Sparekassen Bredebro har for nylig sikret sig et "udmærket navn", der var i spil for otte år siden, da en sammenlægning af Vorbasse-Hejnsvig og Bredebro var på tale.

Foto: PR

For otte år siden blev navnet "SparSyd Sparekasse" flere gange brugt om en ventet fusion mellem sparekasserne Vorbasse-Hejnsvig og Bredebro Sparekasse.

Men projektet endte med at blive skrinlagt i november 2012, og Vorbasse-Hejsnvig blev i 2015 indlemmet i Sparekassen Kronjylland, og navnet gled igen ud i glemslen.

Men for nylig dukkede navnet igen op i CVR-registeret. Den 24. september har Sparekassen Bredebro ifølge registret fået et nyt binavn - nemlig SparSyd Sparekasse.

Årsagen til den registrering skyldes ifølge direktør Sparekassen Bredebro, Keld Riddersholm Nielsen, at han for nylig fik tjekket op på, om navnet SparSyd nu også tilhørte Sparekassen Bredebro.

"Vi troede hele tiden, at vi havde retten til navnet, men det viste sig, at det døde sammen med fusionen med Vorbasse-Hejnsvig," fortæller Keld Ridderholm Nielsen.

Sikringen af navnet er dog ikke et tegn på, at sparekassen er i gang med at skifte navn, eller at en sammenlægning er under opsejling, understreger han.

"Det kan være, vi skal bruge det en dag om, så nu har vi det i kassen, hvis det skulle blive aktuelt engang. Det er et udmærket navn," lyder det fra Keld Ridddersholm Nielsen.

Landbrug er blevet stabiliserende faktor i sønderjysk sparekasse

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere