FinansWatch

Danske finansielle myndigheder følger corona-epidemien tæt

Mens verdens store centralbanker forbereder sig på pengepolitiske lempelser, er det ifølge Nationalbanken for tidligt at vurdere de negative konsekvenser af corona for den finansielle sektor i Danmark. Nationalbanken følger imidlertid situationen tæt sammen med andre relevante myndigheder.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Verdens centralbanker lægger op til lempelligere pengepolitik, i takt med at coronavirussen får stadig mere alvorlige økonomiske konsekvenser. Ifølge Nationalbanken er der et tæt samarbejde mellem de relevante finansielle myndigheder i Danmark.

"Nationalbanken arbejder sammen med relevante myndigheder og følger udviklingen tæt for at vurdere den mulige negative påvirkning af dansk økonomi. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad udbredelsen af COVID-19 betyder for den finansielle sektor og økonomiske udvikling," skriver Nationalbanken i et mailsvar til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs