FinansWatch

Nets-chef sætter mål: Vi vil være størst i Europa

Bo Nilsson, topchef i betalingsfirmaet Nets, der blev taget af børsen tidligere på året, har ambitioner om at være størst på området i Europa inden for fem år.

Bo Nilsson, topchef i Nets

Nets vil være det største – og bedste – betalingsselskab i Europa inden for en årrække. Det siger topchef Bo Nilsson til Børsen.

"Vi ønsker at være en ledende spiller inden for betalingsindustrien i Europa, og vi ønsker også at være de bedste. Vores ambition er i løbet af de kommende fem år at blive nummer et i Europa," fortæller chefen for Nets, der blev taget af børsen tidligere på året af en række kapitalfonde.

Siden afnoteringen har Nets købt op på betalingsområdet i Europa, herunder i Tyskland og Polen, og Nilsson siger, at man fortsat er friske på at købe sig større, hvis de rigtige muligheder byder sig til.

Nets er dog ikke ene om ambitionen om at være Europas ledende betalingsfirma. Samme ambition har franske Worldline, der i dag allerede er omkring halvanden gang så stor som Nets. Børsen skriver, at selskabets topchef Gilles Grapinet i forbindelse med det seneste regnskab i oktober udtalte, at man også vil fortsætte væksten, og at selskabet kigger på opkøbsmuligheder.

Højt placeret direktør forlader Nets - afløser er fundet internt

Nets-toppen kan have tjent stort på markedsmisbrug

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs