FinansWatch

Prospera 2011: Danske Markets bedste børsmægler

Danske Markets bliver af investorerne på det danske marked i den årlige Prospera-undersøgelse kåret til landets bedste børsmægler. Nordea og Carnegie kommer på de efterfølgende pladser. (Opdateret 08.22)

Der er igen hæder til Danske Markets fra de største investorer i Danmark.

Børsmæglerne fra Danske Bank kåres igen som landets bedste af slagsen, i hvert falde hvis man spørger investorerne. Danske Markets vinder foran Nordea Markets, Carnegie er nummer tre, ABG Sundal Collier er nummer fire, mens Handelsbanken lander på femtepladsen i den overordnede ranking, hvor samtlige kriterier i undersøgelsen er regnet med.

Her kigges på alt fra kvaliteten af analysearbejdet og salg til back-office, prisstillelse og troværdighed.

Hvis man deler investorerne op i to kasser, de største investorer, der i undersøgelsen repræsenterer 82 pct. af kapitalen under forvaltning, og så de mindre investorer, så løber Danske Markets med førstepladsen blandt de største investorer, mens Nordea er nummer et blandt de mindre investorer.

På analytikersiden er Per Grønborg fra Danske Markets tilbage som investorernes foretrukne analytiker på bankfronten, mens sidste års nummer 1 Jakob Brink fra Handelsbanken er nummer to. Nordeas Simon Christensen er treer, Claus Grøn Terp fra SEB er nummer fire.

På analysesiden for forsikringsselskaberne er billedet det samme.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs