FinansWatch

Saxo Bank enesponsor for Riis i 2012

Der kommer kun til at stå Saxo Bank på ryggen af Bjarne Riis cykelryttere i 2012.

Foto: MARTIN LEHMANN

Saxo Bank vil være alene om at sponsere Bjarne Riis cykelhold igen.

"Vi sponsorer Saxo, som er blandt verdens bedste cykelhold, alene i det kommende år. Holdet er en meget, meget stærk måde at gøre opmærksom på Saxo Bank, og skaber en base for at komme ud til kunderne. I 2012 vil vi være alene, fordi vi mener det er et godt tidspunkt at skabe opmærksom på vores forretning," siger Lars Seier Christensen på Bloomberg TV.

I sæsonen 2011 har sponsoratet været delt med den amerikanske IT-virksomhed Sungard under navnet Team Saxo Bank Sungard.

Direktøren går samtidig opmærksom på at banken trods - eller måske på grund af - de urolige finansmarkedet har større handelsvolumen end tidligere, samt flere nye kunder.

Uændret budget

For Riis' cykelhold betyder skiftet fra to til én sponsor intet rent økonomisk.

"Vi har haft et fantastisk partnerskab med SunGard, og jeg vil altid være dem dybt taknemmelig for, at de troede på os og trådte til som co-titel sponsor i en meget vanskelig situation for holdet. Men SunGard lagde aldrig skjul på, at det ikke var en del af deres langsigtede strategi," skriver Bjarne Riis i en pressemeddelelse, der gør klart, at holdets budget ikke bliver ændret af den nye aftale.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs