FinansWatch

Minister åbner for forlængelse af statsgarantier

Vækst- og erhvervsminister Ole Sohn (SF) vil ikke afvise, at de danske pengeinstitutter kan få forlænget sine lån fra staten.

Foto: CATHRINE ERTMANN, Jyllands-Posten

Bankernes minister, vækst- og erhvervsminister Ole Sohn (SF), vil ikke afvise, at landets pengeinstitutter kan få en forlængelse af de statsgarantier, som blev givet i forbindelse med Bankpakke II. Det skriver Børsen.

“I lyset af forhandlingerne i EU om blandt andet muligheden for tildeling af individuelle statsgarantier til kreditinstitutter vil jeg gerne understrege, at regeringen ikke har taget endelig stilling til, hvad vi gør i Danmark,” siger Ole Sohn i et skriftligt svar til avisen.

Banker beder om forlængelse af statsgarantier 

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs