FinansWatch

BEC fyrer 50 medarbejdere

BEC skiller sig af med 50 mand, bl.a. som følge af den mislykkede fusion med SDC og flere bankrak, hvor IT-virksomheden på den konto mister kunder (Opdateret)

BECs administrerende direktør, Kurt Nørrisgaard, bekræfter via en kort udtalelse på virksomhedens hjemmeside, at man står over for en større fyringsrunde. I alt 50 medarbejdere vil i næste uge blive orienteret om, at de mister deres arbejde.

BEC leverer fælles IT til en række mindre banker og pensionsselskaber og har i dag 600 medarbejdere, men onsdag og torsdag i næste uge vil de berørte i henholdsvis Herning og Roskilde få besked og blive fritstillet fra samme dag.

Umiddelbart efter den mislykkede fusion med SDC stoppede direktør Leo Svendsen efter 12 år i selskabet.

"Finanskrisen har direkte indflydelse på os i BEC, og vi er derfor nødt til at skære organisationen til. Det er trist at måtte sige farvel til dygtige og værdsatte kolleger, men det er et nødvendigt led i tilpasningen af organisationen, som bidrager til at sikre et sundt BEC i fremtiden," siger direktør Kurt Nørrisgaard ifølge en kort meddelelse på selskabets hjemmeside.

FinansWatch følger op på historien med et interview med direktøren senere.

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs