FinansWatch

Fynske konkurrenter bejler til Totalbanken

Totalbanken fra Assens, der kæmper en hård kamp rent kapitalmæssigt, får ikke svært ved at finde interesserede bejlere, hvis banken vælger at gå fusionsvejen.

Sent mandag aften landede Totalbanken et kvartalsregnskab, der var ventet med spænding. Efter et meget langt bestyrelsesmøde sendte Ivan Sløk og co. regnskabet afsted til fondsbørsen, der viste en fremgang i basisindtjeningen og en løsning på indlånsunderskuddet, men samtidig var bankens solvens faretruende tæt på det individuelle solvensbehov, hvor margin kun var på 2,2 procentpoint.

I et interview med FinansWatch sagde direktør Ivan Sløk, at banken havde flere muligheder for at styrke sig på kapitalsiden, hvilket der bliver arbejdet hårdt på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs