FinansWatch

Avis: Torm venter på bankerne

Rederiet arbejder på at få bankerne til at stille sig fuldt ud bagved selskabets kapitaludvidelsen, men har endnu ikke fået en garanti.

Bankerne har åbenbart ikke haft travlt med at stille sig bag den livsnødvendige kapitaludvidelse, rederiet Torm skal have på plads senest til december.

Det skriver dagbladet Børsen, der fra flere sider har hørt skeptiske omend anonyme røster om rederiets kapitalmanøvre.

"Vil du bruge dine sparepenge, fordi N.E. Nielsen siger, det er en god idé? Det er der nok ikke så mange, der vil. Jeg tror, det bliver meget svært for N. E. Nielsen at sælge de aktier," siger en kilde til avisen med adresse til rederietsbestyrelsesformand, der tidligere besad samme post i blandt andet Amagerbanken.

Torm selv erkender over for avisen, at man endnu ikke har bindende tilsagn fra bankerne.

“Vi har en fælles forståelse med bankerne bag emissionen om en fuldt garanteret emission,” siger Jakob Risom, der er pressechef i Torm, til Børsen.

 

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs