FinansWatch

Nye tider på Wall Street

De lidt for smarte i New Yorks finansverden slap tidligere fra deres tvivlsomme metoder med et smæk over fingrene. En fængselsdom på 11 år for insiderhandel varsler en ny og hårdere kurs.

Foto: Louis Lanzano

Savannah - Igennem årene blev en henkastet bemærkning, et diskret tip eller et par »gode råd« hvisket under hånden ved en reception eller viderebragt over telefonen betragtet som en uundgåelig og måske uundværlig del af forretningskulturen på Wall Street.

Skønt formuer på den facon blev skabt eller tabt, var det kun i de mest graverende tilfælde, at myndighederne så sig i stand til at gribe ind. Det til trods for, at der ikke kun var tale om brud på uskrevne regler, men om ulovlig insiderhandel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs