FinansWatch

85 overflødige i Max Bank

Ca. 40 pct. af medarbejderne er på vej ud i Max Bank. Opdateret.

Efter en weekend under afvikling mødte Max Banks medarbejdere her til morgen ind til en dag med en ny ejer, og en fyringsrunde, der rammer 80-85 af bankens ca. 200 medarbejdere, skriver dr.dk

"Vi er tilfredse fordi 125 ansatte kan fortsætte, for det kunne være meget værre. Det er en lidt underlig stemning derinde. Fredag eftermiddag gik vi hjem og troede, at vi var ansat i Max Bank. Så får vi en masse beskeder i weekenden om, at sådan er det ikke mere, og så møder vi ind mandag morgen og har fået en ny arbejdsgiver," siger siger fællestillidsmand Kathy Olesen til dr.dk

Finansforbundet oplyser dog overfor FinansWatch, at de 80-85 medarbejdere ikke som sådan er fyret, men at de foreløbigt fortsætter i Finansiel Stabilitets røde inkarnation af Max Bank, hvilket dog formentlig må anses for en stakket frist.

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs