FinansWatch

Dankortet ved en skillevej

Strid om de nye gebyrregler for andre betalingskort har for første gang siden plastikkortets fødsel i 1983 fået bankerne til at undsige Dankortet.

Når Finansrådet i august byder på kolde fadøl og røde bøffer fra grillen ved det årlige barbecuearrangement, er spørgsmålet, om økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er at finde blandt gæsterne.

Forholdet mellem bankernes brancheorganisation og ministeren er nemlig ikke det allerbedste for øjeblikket, viser en række breve, som Morgenavisen Jyllands-Posten har fået aktindsigt i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs