FinansWatch

Massivt fald i aktiehandlen i juni

Handlen med danske værdipapirer faldt drastisk i sidste juni måned.

Noget kan tyde på, at en stor gruppe investorer gik på sommerferie i juni. Den samlede handel i danske værdipapirer faldt i sidste måned med 16,8 pct. sammenlignet med måneden før. Det viser tal fra VP Securities, tidligere Værdipapircentralen.

Faldet giver samlet 784.353 handler og er drevet af et fald i handlen med aktier på 15,3 pct., et fald i obligationshandlen med 20,9 pct. og et fald i handlen med investeringsforeningsbeviser på 18,4 pct.

Ser man på omsætningen i værdipapirerne, er der sket et fald på 3,7 pct. fra maj til juni. Omsætningen i obligationer og investeringsforeningsbeviser steg henholdsvis 3,7 og 32,3 pct. Omsætningen i aktier faldt dog drastisk med 41,1 pct.

Den samlede omsætning i værdipapirer faldt til 2.552.121 mio. kr.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs