FinansWatch

Danske Andelskasser henter 439 mio. kr.

Danske Andelskasser henter et bruttoprovenu på 439 mio. kr. Udbuddet er dermed langt fra fuldtegnet.

Danske Andelskassers Bank, der er på vej til at blive børsnoteret, kan se frem til et bruttoprovenu på 439 mio. kr. fra udbuddet af nye aktier. Der blev tegnet 175,6 mio. nye aktier, og selvom aktieudbuddet dermed ikke blev fuldtegnet, er bankens bestyrelse og direktion tilfreds med resultatet.

"Vi er meget glade for forløbet af udbuddet. Som vi har skrevet i vores prospekt og sagde i forbindelse med tegningsperiodens start, forventede vi ikke fuldtegning. Men vi satte grænsen så højt, at vi var sikre på, at alle, der havde lyst, kunne tegne, og som vi også sagde på forhånd, er vi meget tilfredse med at have hentet over 400 mio. kr.," udtaler bestyrelsesformand Jakob Fastrup i meddelelsen.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs