FinansWatch

Finanstilsynet: Krisen fortsætter

En gruppe af banker sættes under skærpet tilsyn af Finanstilsynet. Et underdrejet ejendomsmarked og en svag økonomi vil give banker mange flere tab.

Krisen er langt fra overstået i den danske banksektor. Finanstilsynet advarer om, at en gruppe banker kæmper med voksende tab, fordi ejendomsmarkedet ligger brak, landmændene vakler, og den danske økonomi bevæger sig i slowmotion.

»Udviklingen på Mors viser, at med den økonomiske udvikling herhjemme i ejendomsmarkedet, landbrug, detailhandel og så videre sker der løbende forværring af låneporteføljerne. Ikke mindst i de banker, som har et svagt udgangspunkt,« siger Finanstilsynets direktør, Ulrik Nødgaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs