FinansWatch

Saxo-chefer tilbage i plus

Efter et hårdt 2009 kan Saxo-bank-stifterne Lars Seier Christensen og Kim Fournais igen glæde sig over sorte tal i deres private selskaber.

Foto: KRABBE LARS

Et samlet overskud på 110 mio. kr. i Lars Seier Christensen og Kim Fournais personlige selskaber i 2010, pynter i forhold til milliardunderskud året forinden.

Det er Borsen.dk, der har kigget i de to Saxo-stifteres personlige selskaber. Fournais Holding kom ud med et plus på 50 mio. kr. i 2010 efter et tab på 584 mio. kr. i 2009, mens Lars Seier Christensen Holding fik et ocerskud på 65 mio. kr. fra et minus på 571 mio. kr. i 2009.

"Udviklingen i resultatet kan primært henføres til værdiregulering af kapitalandele i associerede virksomheder, samt modtaget udbytte fra associeret virksomheder," skriver Lars Seier Christiensen ifølge borsen. Dk i regnskabet. Samme melding kommer fra hans forretningspartner. De ejer hver 30 pct. af Saxo Bank og råder over en egenkapital på over 2,5 mia. kr. hver.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs