FinansWatch

Saxo-chefer tilbage i plus

Efter et hårdt 2009 kan Saxo-bank-stifterne Lars Seier Christensen og Kim Fournais igen glæde sig over sorte tal i deres private selskaber.

Foto: KRABBE LARS

Et samlet overskud på 110 mio. kr. i Lars Seier Christensen og Kim Fournais personlige selskaber i 2010, pynter i forhold til milliardunderskud året forinden.

Det er Borsen.dk, der har kigget i de to Saxo-stifteres personlige selskaber. Fournais Holding kom ud med et plus på 50 mio. kr. i 2010 efter et tab på 584 mio. kr. i 2009, mens Lars Seier Christensen Holding fik et ocerskud på 65 mio. kr. fra et minus på 571 mio. kr. i 2009.

"Udviklingen i resultatet kan primært henføres til værdiregulering af kapitalandele i associerede virksomheder, samt modtaget udbytte fra associeret virksomheder," skriver Lars Seier Christiensen ifølge borsen. Dk i regnskabet. Samme melding kommer fra hans forretningspartner. De ejer hver 30 pct. af Saxo Bank og råder over en egenkapital på over 2,5 mia. kr. hver.

Mere fra FinansWatch

Dansk Handelsbanken-direktør stopper

Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark, kommer ikke til at fortsætte i Jyske Bank, der 1. december officielt overtager den svenske banks danske forretning.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs