FinansWatch

Thompson Reuters hædrer Danske og ATP

I den årlige investorundersøgelse fra Thompson Reuters var der priser til Danske Capital og ATP, der af det globale nyhedsbureau blev kåret som de bedste fondsforvaltere i Danmark. (Opdateret 08.27)

For 38. gang har Thompson Reuters kåret de dygtigste fondsforvaltere, analytikere, børsmæglere, virksomhedsledere, IR-chefer, finansdirektører og virksomheder og i 2011 blev diplomerne slæbt retur til henholdsvis Laksegade og Hillerød.

Børsen skriver, at Danske Capital blev kåret til den bedste kapitalforvalter, mens ATP kom ind på andenpladsen. På de efterfølgende pladser kom Jyske Invest Fund Management, LD Invest og Carnegie Asset Management.

Det er værd at bemærke, at når investorerne skal kåre de individuelt bedste forvaltere, altså på person-niveau, så indtager Danske Capital og ATP de fem øverste pladser.

Investorerne kårer Claus Johansen fra Danske Capital som den bedste danske forvalter, mens Claus Berner Møller fra ATP er på andenpladsen. På tredjepladsen finder man Olga Karakozova fra Danske Capital.

På analytikersiden finder man Danske Markets Per Grønborg på en fjerdeplads, mens Matti Ahokas fra Handelsbanken er nummer fem under kategorien "Bedste nordiske analytiker". På børsmægler-fronten hedder topplaceringerne, fra toppen af; ABG Sundal Collier, SEb Enskilda Securities, Handelsbanken Capital Markets, Carnegie Securities og Danske Markets Equities.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs