FinansWatch

DAB-direktør: Føles som det rigtige tidspunkt

Danske Andelskassers Bank lader sig børsnotere på et tidspunkt, hvor tilliden til de mindre og mellemstore danske banker kan ligge på et meget lille sted.

Der tales ofte om timing, når selskaber træder ind på børsen for første gang. Tirsdag meddelte Danske Andelskassers Bank (DAB), at man vil forsøge at hente 800 millioner kroner ved at lade sig børsnotere. Det er på et tidspunkt, hvor tilliden til de små og mellemstore banker kan ligge på et meget lille sted. Et fastfrosset fundingmarked og statsgarantier, der udløber i 2013 stiller en lang række banker over for store udfordringer. Herunder også Danske Andelskassers Bank, der skal refinansiere statsgaranterede lån for 2 mia. kr. senest i 2013. Samtidig har DAB gennem længere tid kørt med underskud.

Hvordan ser i selv timingen i jeres børsnotering?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs