FinansWatch

Trængte banker i kreative handler

Flere af landets små og mellemstore banker har travlt med at parkere ejendomme hos kunder eller eksterne investorer til kunstigt høje priser. Det sker for at undgå nedskrivninger ved et tvangssalg. Bankerne hænger dog stadig på risikoen.

I takt med, at presset på de mindre og mellemstore banker stiger, har flere af dem foretaget ejendomshandler til opskruede priser for at undgå tab.

Morgenavisen Jyllands-Posten har således kendskab til, at banker som Fjordbank Mors, Vestjysk Bank, Max Bank og Alm. Brand Bank samt en række andre på det seneste har overdraget ejendomme til kriseramte kunder eller profithungrende investorer til helt urealistiske priser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs