Vestfyns Bank indtager Odense

Vestfyns Bank, der har hovedsæde i Assens, har planer om at etablere sig i Odense med bankens ottende filial. Det fremgår af en meddelelse fra banken.
RITZAU FINANS

"Odense er med knap 200.000 indbyggere og et stort erhvervsmarked et særdeles interessant marked for en finansiel virksomhed som vores, og vi tror på, at vi med vores værdier og fynske rødder også vil kunne appellere til den odenseanske befolkning. De aktuelle markedsforhold på Fyn har naturligvis skærpet vores interesse for timing af en etablering i Odense," udtaler bankdirektør Arne Jakobsen.

Som et udtryk for ønsket om at komme tættere på odenseanerne, bød Vestfyns Bank på overtagelse af Amagerbankens filial i Odense, men Finansiel Stabilitet, der havde sat Amagerbanken til salg, valgte en løsning med et samlet salg af Amagerbankens aktiviteter til færøske Bank Nordik. Derfor søger Vestfyns Bank nu andre veje til etablering i Odense.

I første omgang søger banken efter medarbejdere til den eventuelle etablering i Odense, fremgår det af meddelelsen fra Vestfyns Bank.

RITZAU FINANS

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også