FinansWatch

Vestfyns Bank indtager Odense

Vestfyns Bank, der har hovedsæde i Assens, har planer om at etablere sig i Odense med bankens ottende filial. Det fremgår af en meddelelse fra banken.

"Odense er med knap 200.000 indbyggere og et stort erhvervsmarked et særdeles interessant marked for en finansiel virksomhed som vores, og vi tror på, at vi med vores værdier og fynske rødder også vil kunne appellere til den odenseanske befolkning. De aktuelle markedsforhold på Fyn har naturligvis skærpet vores interesse for timing af en etablering i Odense," udtaler bankdirektør Arne Jakobsen.

Som et udtryk for ønsket om at komme tættere på odenseanerne, bød Vestfyns Bank på overtagelse af Amagerbankens filial i Odense, men Finansiel Stabilitet, der havde sat Amagerbanken til salg, valgte en løsning med et samlet salg af Amagerbankens aktiviteter til færøske Bank Nordik. Derfor søger Vestfyns Bank nu andre veje til etablering i Odense.

I første omgang søger banken efter medarbejdere til den eventuelle etablering i Odense, fremgår det af meddelelsen fra Vestfyns Bank.

RITZAU FINANS

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs