FinansWatch

Magasin: Nordeas image rykker fra rivaler

I Berlingske Nyhedsmagasins imagenummer, der udkommer i morgen, kan man se, at Nordea nu er nummer 13, mens der også er fremgang for Danske Bank og Jyske Bank.

Nordeas position som førerhund blandt de danske storbanker hvad angår vækst, indtjening og kvalitet i lånebogen slår direkte igennem i den imageanalyse, som IFO, instituttet for opinionsanalyse, har lavet for Berlingske Nyhedsmagasin.

Siden 2006 er banken rykket 15 pladser frem på imagelisten, hvor banken i dag kan notere en 13.-plads.

”Vi er meget glade for vores position. Man kan jo tolke det på mange måder, men jeg ser det som udtryk for, at det reflekterer, at vi har fået et godt hold, der arbejder sammen om kunderne – både privatkunderne i filialerne og de største erhvervskunder. Det virker, når vi har fokus på kunderne og på at finde løsninger, og når vi hele tiden tænker: Vi gjorde det godt i går, men vi skal gøre det endnu bedre i morgen,” siger Peter Schütze, administrerende direktør for Nordea Bank Danmark til Berlingske Business.

Næstbedste image blandt bankerne finder man hos Jyske Bank, der er nummer 32 ud af de i alt 140 bedømte virksomheder. Sydbank er nummer 52, Danske Bank er nummer 94, men går 35 pladser frem, Saxo Bank tager en ordentlig rutsjetur ned som nummer 95, det er et fald på 60 pladser. Spar Nord er ny på listen som nummer 104, mens FIH Erhvervsbank er nummer 133, der er en tilbagegang fra en placering som nummer 69 tilbage i 2006.

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs