FinansWatch

Danske Capital: Førende ikke det samme som at være størst

I en interview-serie sætter FinansWatch fokus på de store aktører inden for kapitalforvaltning i Danmark og bringer interviews med de største spillere. I dag Niels-Ulrik Mousten, direktør i Danske Capital.

Niels-Ulrik Mousten, hvilke konkrete mål har I sat Jer i 2011 på kapitalforvaltnings-området?

Vi vil først og fremmest fortsætte med at levere konkurrencedygtige afkast til vore kunder. Det er vores primære fokus og her vores eksistensberettelse ligger. Sidste år skabte vi en ekstra værdi på 9 mia. kr. til vores kunder alene når man måler på merafkast i forhold til markedet. Vi skal også levere merværdi i 2011. Den slags værdiskabelse kræver en høj og stabil produktkvalitet, der igen stiller krav til, at afkastet i vores fonde samlet set holder sig i den bedste tredjedel – ikke bare i herhjemme, men også på europæisk plan,” siger Danske Capital-chefen til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs