FinansWatch

Faaborg-direktør forsvarer fondsbørsmeddelelse

Claus Sejling mener, at den fondsbørsmeddelelse som Sparekassen Faaborg og Svendborg Sparekasse sendte i forbindelse med fusionen fint dækkede, at det hele langtfra var faldet på plads.

Fredag morgen i sidste uge sprang en bombe på Fyn, da det blev offentliggjort, at den ventede fusion mellem Svendborg Sparekasse og Sparekassen Faaborg faldt til jorden. Og det er vel ikke en overdrivelse at tale om, at der nok skal have været en tilstand af granat-chok hos medarbejderne i de to banker, der mentalt var indstillede på, at de fremadrettet skulle være en del af et større set-up.

Det kom blandt andet som en stor overraskelse, fordi den første meddelelse fra parterne til fondsbørsen den 2. marts indikerede, at parterne var meget langt i forhandlingsforløbet, og at den klassisk svære problemstilling med en fremadrettet holdopstilling var på plads.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs