FinansWatch

Branson: Sådan finder du din finansielle partner

Meget står på spil, når en iværksætter skal finde en finansiel partner. En kapitalstærk partner må ikke lægge en dæmper på en fri og kreativ virksomhed. Hvordan finder en iværksætter, der vil etablere egen virksomhed, de rette samarbejdspartnere?

Iværksættere har ofte svært ved at finde nogen, der kan finansiere deres virksomhed; for mange lykkes det ikke, men de går alligevel videre med deres planer og løber så tør for penge. Det er sandsynligvis afgørende for ens virksomheds fremtid, at man finder en pålidelig investor, der kan stille startkapital til rådighed. Har man pengene selv, er det fremragende, men det er også fint, dersom en forretningspartner kan skyde startkapital ind.

I begyndelsen af min karriere arbejdede jeg bevidst på ikke at inddrage finansielle partnere, fordi jeg havde et bevidst ønske om at sidde på hele kapitalen i virksomheden. Mine venner og jeg arbejdede hårdt for at holde vore virksomheder kørende ved kun at bruge de penge, som de indtjente. Vi lagde os i selen for at sælge annoncer, der kunne betale regningerne i vor første virksomhed, magasinet Student. Da vi etablerede pladeselskabet Virgin Records, omdelte vi brochurer for at gøre reklame for selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs