FinansWatch

Andelskassers Bank vil rykke efter fusion

Endnu er Danske Andelskassers Bank ikke i mål med at få 17 enheder forvandlet til én, men når fusionen er på plads, ligger en masterplan klar, der skal sikre banken en stærk vækst.

40 mio. kroner om året.

Det er den kontante og meget konkrete årlige gevinst, der i første omgang driver 17 selvstændige pengeinstitutter sammen. Den fælles bestyrelse for Sammenslutningen Danske Andelskasser og Danske Andelskassers Bank A/S har for længst foreslået en sammenlægning af de to selskaber til ét aktieselskab, og andelskasserne har på en ekstraordinær generalforsamling allerede bakket op om bestyrelsens planer. Nu venter blot de formelle juridiske godkendelser, før den nye struktur er en realitet her engang i løbet af foråret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs