FinansWatch

Brian Mikkelsen aflyser møde om bankpakke

Mens de Konservatives formand, udenrigsminister Lene Espersen, i disse timer kæmper for at overleve som partiets politiske leder, har hendes makker i ledelsen, økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen, med kort varsel aflyst flere møder torsdag.

Brian Mikkelsen har således aflyst møder med forligspartierne bag bankpakken samt et møde med Dansk Folkepartis erhvervsordfører, Colette Brix, ligesom Berlingske Tidende oplyser, at økonomi- og erhvervsministeren har valgt at sløjfe et interview med avisen.

Det sker på et tidspunkt, hvor der spekuleres i, om Brian Mikkelsen har - eller er ved - at trække sin støtte til Lene Espersen til fordel for eventuelt justitsminister Lars Barfoed (K).

Ifølge kilder hos de Konservative er netop Brian Mikkelsens fortsatte opbakning til Lene Espersen en nødvendig forudsætning for, at hun kan overleve den igangværende politiske krise.

Økonomi- og erhvervsministeren ønskede tidligere på dagen, efter de Konservatives gruppemøde, ikke at kommentere kritikken af Lene Espersen fra blandt andet vælgerforeningen i Helsingør.

Den skrev onsdag til gruppemedlemmerne og opfordrede dem til at afsætte Lene Espersen som politisk leder.

"Ingen kommentarer," lød Brian Mikkelsens kommentar.

/ritzau/

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs