FinansWatch

Fjordbank Mors henter 117 millioner

Fjordbank Mors har afsluttet den bebudede aktieemission med et bruttoprovenu på 116,6 mio.kr.

Fjordbank Mors meddelte i starten af december, at man vil sælge op til 2,5 mio. aktier til 55 kr. pr. aktie og dermed styrke kapitalen med op til 137 mio. kr. Nu er emissionen afsluttet med salg af 2,1 mio. aktier. Det giver et bruttoprovenu på 116,6 mio. kr. Nettoprovenuet er opgjort til 110 mio. kr.

Penge, der skal bruges til "at styrke fundamentet for bankens finansielle tilstand, således at der både er et solidt kapitalberedskab til at modstå en eventuel fortsat lavkonjunktur og en mulighed for at kunne forfølge fremtidige markedsmuligheder"

Tilfreds ledelse

Tegningsgarantierne fra fire aktionærer, der havde lovet at købe aktier for 12 mio. kr., blev ikke aktuelle, da tegningen overstiger 75 mio. kr., meddeler banken.

Banken oplyser, at kapitaludvidelsen vil give en solvens på ca. 12,4 pct. svarende til en solvensmæssig overdækning på 51 pct. i forhold til det individuelt beregnede solvensbehov.

Bankens bestyrelse og direktion er meget tilfredse med resultatet af kapitaludvidelsen, som er "med til at skabe et godt fremadrettet fundament for banken", som det hedder i fondsbørsmeddelsen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs