FinansWatch

Fjordbank Mors i livsvigtigt aktiesalg

To fusionerede pengeinstitutter er i gang med aktiesalg, der kan betyde liv eller død. Staten stiller strenge krav og kan indsætte en observatør til at holde øje med bestyrelsen.

Foto: DAGÃ JAN

I al hemmelighed har staten vredet armen om på Morsø Bank og Morsø Sparekasse, der netop er fusioneret til Fjordbank Mors. Derfor er banken i gang med et livsvigtigt aktiesalg.

For i lighed med situationen i Amagerbanken tidligere i år har det statslige selskab Finansiel Stabilitet stillet en lang række krav for at levere en for banken livsvigtig statsgaranti på 5,5 mia. kr. for et lån.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs