FinansWatch

Bankchef efter tilsynshug: "Konkurrencen i København er ikke hårdere end i Herning"

Politkerne og myndighederne har ekstra meget fokus boligprisudviklingen i storbyerne, men ude i landet er konkurrencen også benhård, lyder det fra Vestjysk Bank.

Foto: Johan Gadegaard/Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at konkurrencen er benhård blandt bankerne på det voksende københavnske og aarhusianske boligmarked, men det er ikke ligefrem en gratis omgang at vinde boligkunder i resten af landet.

Sådan lyder det fra Vestjysk Bank, som i denne uge sammen med en række små og mellemstore banker fik kritik af Finanstilsynet for at have været for velvillige til at yde lån til boligkunder med selv en spinkel økonomi i København og Aarhus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs