FinansWatch

Sydbank lander kernekapitalprocent på 12,2 i ny test

Sydbank har ikke behov for øget kapitalisering for at leve op til det nye minimumskrav på 9,0 pct.

Også Sydbank kommer fint ud af den seneste kapitaltest fra EBA.

"I forlængelse af stresstesten, der blev offentliggjort i juli 2011 har Sydbank indberettet opdaterede informationer vedrørende statseksponeringer og kapitalforhold til EBA. I forhold til stresstesten, der blev offentliggjort i juli 2011, har EBA forøget minimumskravet til den egentlige kernekapitalprocent fra 5,0 til 9,0," skriver Sydbank i en meddelelse.

"Sydbanks egentlige kernekapitalprocent er af EBA opgjort til 12,2 svarende til 3,2 procentpoint over minimumskravet. Dette er foreløbige og vejledende procenter, der vil blive opdateret på grundlag af data pr. 30.9.2011," skriver den Aabenraa-baserede bank.

Sydbank skriver videre, at den ikke har behov for øget kapitalisering for at leve op til det fastsatte minimumskrav på 9,0 pct.

 

 

 

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs