FinansWatch

Sydbank til tops i april

Stærkt come-back på børsen til Sydbank, der blev den mest stigende aktie i C20 i april.

Der var kamp om Sydbank-aktien i april. Aktien steg 9,94 procent og endte i kurs 146, efter en måned, hvor banken blandt andet kom med regnskab for årets første kvartal. Stigningen sendte Sydbank på sejrsskamlen for eliteindekset C20.

"Sydbank har i årets første tre måneder haft en hård medfart, men med regnskabet er investorerne blevet beroliget, og banken har genvundet noget af den tabte tillid," siger Per Hansen, der er aktiestrateg i Jyske Bank.

Den betragtning deler chefrådgiver i Nordea, Claus Paaske Larsen. Han peger desuden på, at investorerne generelt tror på bankerne igen.

"Stigningen er en del af en generel opblødning omkring de danske bankaktier, hvor vi ser, at der er nogle ting, der er ved at falde på plads for bankerne. Der er ved at være styr på udlånstabene, selvom det er små skridt på vejen," siger chefrådgiveren.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs