FinansWatch

Max-køber: Kruse er en glad mand i dag

Finansiel Stabilitet går hårdt efter pengene, når nødlidende banker skal sælges og med flere bejlere at vælge imellem til at overtage Sparekassen Østjylland, kan Kruse kun være glad, lyder det fra Lars Petersson, der i oktober købte Max Bank af FS

Foto: Peter Andersen

Henning Kruse er en hård forhandler, og der bliver ikke givet ved dørene, når banker vil købe de sunde dele af krakkede banker. Det er de erfaringer, som direktør i Sparekassen Sjælland gjorde sig, da han i oktober købte de sunde dele af Max Bank.

"Jeg vil sige at med den indsigt jeg har, der er ingen tvivl om, at det er økonomi, der styrer. Hvem giver det for staten mest attraktive købstilbud. Der bliver ikke givet ved dørene, og der er ingen tvil om at det FS med Kruse i spidsen, de kradser alle de penge ind til statskassen som overhovedet muligt, og det er de rigtig dygtige til. Jeg ved ikke hvad der er sket, men det er et attraktivt område, så jeg forestiller mig, at det har været en hård kamp," siger Lars Petersson til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs