FinansWatch

Valentins advokat i hård kritik af Finansiel Stabilitet

På dagen, hvor det blev fastsat, hvornår dommen over Roskildes Banks tidligere ledelse falder, kommer bankdirektør Niels Valentin Hansens advokat med et udfold mod Finansiel Stabilitet.

Foto: /ritzau/Martin Kurt Haglund

Finansiel Stabilitet har brugt alt for mange ressourcer på sagen om Roskilde Bank-krakket, når man ser på, hvor meget de danske skatteydere i sidste ende får ud af det. Sådan lyder kritikken fra Avind Andersen, advokat for tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen. Det skriver Berlingske Business.

Advokaten opfordrer Finansiel Stabilitet til en anden gang at få foretaget nogle mere omhyggelige advokatundersøgelser for at få et bedre grundlag, inden man beslutter sig for at indlede store ressourcekrævende retssager.

"Det på kanten af at spilde skatteborgernes penge. Især fordi man notorisk ved, at man ikke har en jordisk chance for at hive de penge hjem hos de sagsøgte. Bare en uges renter af en milliard til otte procent pro anno svarer til over halvanden mio. kr.," siger Arvid Andersen til Berlingske.

Det blev i dag i Østre Landsret fastsat, at dommen over den tidligere Roskilde Bank-ledelse falder 7. november kl. 10.

Dommens dag er fastsat for Roskilde Bank-ledelse

Amagerbank-dom giver eksbankbosser håb

Forsiden lige nu

Fra DTU og MIT til næstkommanderende i Sparinvest

Sparinvests kronprins har altid vidst, hvad han ville. Alligevel har den ingeniøruddannede investeringschefs karriere langt fra fulgt den slagne vej. Allerede i 1996 foretog han et markant sporskifte. Det blev definerende for resten af mit liv, fortæller han til FinansWatch.

19-årig sønderjyde blev tiltrukket af finanssektorens åbne døre

DERFOR LOKKER FINANSERNE: Kun fantasien sætter grænser for den 25-årige bankrådgiver René Andersen, der på seks år er gået fra elev, til privatrådgiver og nu til erhvervskunderådgiver i Kreditbanken. "Jeg har svært ved at forestille mig, at der er et andet sted, det er mere spændende at være," siger han i FinansWatchs nye serie om unges vej ind i finansbranchen.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere