FinansWatch

Ringkjøbing: Nordkøbenhavnske kunder står deres prøve

Ringkjøbing Landbobank vinder fortsat ind på det nordsjællandske private banking-marked. Og konceptet holder også på nedskrivningssiden, lyder det fra banken.

De nordsjællandske privatkunder vækker glæde i Ringkjøbing Landbobank.

Mange af bankens rigeste kunder skal nemlig nok findes langt fra Ringkjøbing. Men alligevel er der ikke tab at spore – i stedet vinder man indlån.

”Vi har altid været store i Nordkøbenhavn. Vi har jo et koncept med fjernkunder overalt i landet, hvor vi specielt har mange private banking kunder nord for København. Og det koncept står jo faktisk sin prøve nu. Vores andre koncepter – læger og vindmøller – er jo ikke ramt af finanskrisen,” siger Bent Naur til FinansWatch og fortsætter:

”Vi får mange nye kunder, også af de velhavende. Vi har haft meget held i de nordkøbenhavnske, og da der ikke er så mange, der investerer i værdipapirer for tiden, så aflejrer de velhavende kunder sig som indlån i stedet.”

Naur understreger samtidig, at man hverken har fået eller forventer at tage markant større tab på privatkunderne.

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs